#

Punnitus –ja annostuslaitteistot jauheille ja raemaisille aineille

jauhe--18

Jauheannostelija valio
siirr-annostelija-saarioi

Markkinoiden laajin valikoima jauheannostelijoita

Jauhetekniikka tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman erilaisia laiteratkaisuja jauheiden hallittuun ja tarkkaan punnitukseen ja annosteluun. Vakiomalleistamme räätälöimme kuhunkin kohteeseen täydellisesti sopivan laitteiston.

Asiantuntemuksemme jauheista takaa annostelun tarkkuuden ja käyttövarmuuden

Olemme vuodesta 1989 lähtien toimittaneet satoja erilaisia annostelijoita sadoille eri prosessiteollisuuden ja elintarviketeollisuuden jauheille. Vertaansa vailla olevan kokemuksemme perusteella valitsemme ja mitoitamme kuhunkin sovellukseen parhaiten soveltuvan laiteratkaisun, jonka käyttövarmuus ja annostelutarkkuus ovat omaa luokkaansa.

Eräannostus- tai jatkuvatoiminen punnittu annostelu

Laitteistomme voivat olla punnitukseen tai tilavuusannosteluun perustuvia yksittäisiä jauhemaisten- ja rakeisten aineiden annostelulaitteita erä-
tai jatkuvatoimiseen (loss-in-weight) annosteluun sekä hyvin laajoja, useista annosteljoista ja ohjausautomaatiosta koostuvia automaattisia annostelulaitteistokokonaisuuksia "avaimet käteen" periaatteella.

Edistykselliset annostusohjaimet käyttötarpeen mukaan

Annostelulaitteistojemme ohjaamiseen olemme kehittäneet omat annostusohjaimet, joiden ohjausalgoritmit perustuvat sadoissa eri sovelluksissa saatuun kokemukseen erilaisten jauheiden käyttäytymisestä annosteluprosesseissa. Ohjaimemme ovat helposti liitettävissä toimistoPC:ihin ja ylemmän tason ohjausautomaatiojärjestelmiin laadunvarmistamista ja etäohjausta varten.

Tutustu tuotevalikoimaamme oheisista linkeistä: