#

Suursäkkien tyhjennys- ja annostelulaitteet

Suursäkkien tyhjennys maitojauhe

 Kiillon-suurskkiasema-ja-k

 piimaa-annostelijat genencor

Turvalliset ja pölytiiviit ratkaisut suursäkkien tyhjennykseen ja annosteluun

Tarjoamme alamme kattavimman valikoiman laitteistoja suursäkkien tyhjennykseen ja tarkkaan, punnituun annosteluun. Olemme vuodesta 1989 lähtien toimittaneet satoja suursäkkien käsittelylaitteistoja eri teollisuuden aloille ja valikoimistamme löytyy sopiva laiteratkaisu kaikille säkkityypeille.

Vakioidun rakenteen ansioista kilpailukykyinen hinta

Laitteistojemme vakioidun rakenteen ansiosta voimme  valmistuksessa hyödyntää sarjatuotannon etuja ja tarjota yksilölliseti mitoitettaja laitteistoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Tarkka eräannostelu suoraan suursäkistä

Suursäkkilaitteistosta voidaan tehdä tarkka annostelija varustamalla se ruuviannostelijalla ja punnitusvarustuksella. Helppokäyttöisen eräannostusohjaimen avulla laitteistolla voidaan annostella tarkasti punnittuja eriä jauheita esimerkiksi sekoittimeen.

Anti-Dust säkinavausmekanismi pölytiiviiseen ja turvalliseen säkin käsittelyyn

Jauhetekniikan kehittämä Anti-Dust säkinavausmekanismi mahdollistaa turvallisen ja pölyttömän suursäkin käsittelyn. Säkki lasketaan avausvaiheessa nostimen avulla säiliön kannessa olevan turvakaaren varaan, jolloin säkin pohjaventtiili voidaan avata turvallisesti. Säkin pohjaventtiili voidaan helposti ja turvallisesti avata luukun kautta. Pohjaventtiilin avaamisen jälkeen pölytiivis luukku suljetaan, jolloin säiliö on täysin tiivis.

Täyttää työturvallisuusmääräykset

Suursäkin kannatusrakenteet ja nostovälineet ovat tiukan työsuojelulainsäädännön alaisia nostolaitteita, joiden tulee täyttää työlainsäädännön ohjeet ja määräykset. Tuotteemme ovat viranomaishyväksyttyjä ja ne täyttävät nostolaitealan suunnittelustandarit ja työturvallisuusmääräykset.

Toimitamme laitteistot käyttöönottotarkastettuna

Nostolaitetoimituksiimme sisältyy käyttökoulutus ja nosturin käyttöönottotarkastus, josta laadimme asiakkaalle käyttöönottotarkastuspöytäkirjan.

Tyypillinen laitteistokokoonpano sisältää esim:

  • Viranomaishyväksytty suursäkin nostoteline ja nostoristikko
  • Ketju- tai sähkönostin
  • Annostussäiliö fluidisointi- ja punnitusvarustuksella
  • Ruuvi- tai pneumaattinenkuljetin
  • Annostusautomaatio ja helppokäyttöinen operointipääte

Lisätiedot

Lataa esite pdf-muodossa

Tuotekuvat

Kiillon suursäkkiasema ja käyttäjäsuursäkkiasemaValio Jyväskylä bigbag annostelijaHoviruoka suursäkkiasema riisillepunnittusuursäkkiasema nya wibox bagerisuursäkkiasema tulikiviSuursäkkien tyhjennys maitojauhesuursäkistä annostelu juustoporttiannostelija kertakäyttösäkeillepiimaa-annostelijat genencor piimaa-annostelija 2 roal